Bank

Keké bank toch?

Banken zijn niet meer weg te denken in de huidige werkomgeving. Het maakt niet uit of dat nou een school, een kantoor of een restaurant is. En dat komt goed uit! Want wij gebruiken het plaatmateriaal van oude bureaus als basis voor de casco’s van zitbanken. Zo brengen we aanbod en vraag op circulaire wijze bij elkaar. Die banken produceren we overigens in Nederland en in eigen beheer. Een circulair en duurzaam product van de beste kwaliteit.

Ook jouw bureaublad kunnen we verwerken tot een nieuwe bank. Hoe die bank bekleed zal worden, is trouwens aan jou. We hebben tal van stoffen om uit te kiezen. Ook gemaakt van afgedankte materialen, bijvoorbeeld van afgedankte spijkerbroeken. Die onze partner Enschede Textielstad verwerkt tot een nieuw geweven stof.

Circulair meubilair

Ben je op zoek naar circulair meubilair? Dan ben je bij ROOND aan het juiste adres. Wij roepen niet alleen dat we circulair meubilair ontwerpen en maken. We doen het ook. Zo hebben we verschillende mogelijkheden op het gebied van circulariteit zoals banken, krukjes en kussens.

Proces