Circulaire economie

Circulaire economie. We leggen het even uit.

Simpel.
Vroeger schreven we alles lineair af.
Was het kapot, niet meer van deze tijd of was er iets beters? Dan ging het rechtstreeks naar de vuilstort. Die manier van denken en handelen heeft en had een ontzettende impact op onze wereld. Grondstoffen zijn immers niet oneindig. Het is dus gewoon beter om alles te hergebruiken. In een circulaire economie gebruiken we materialen steeds opnieuw, soms door er een andere invulling aan te geven. Wanneer we hier bij het ontwerp al rekening mee houden is het hergebruik op termijn stukken gemakkelijker.

De wereld is te mooi!

Een circulaire economie stimuleert ons om onze impact op de wereld te minimaliseren. Door anders te denken, te proberen, te ontdekken en samen te werken, creëren we mogelijkheden om kennis en materialen langer in de kringloop te houden. De wereld is namelijk te mooi!

Wij kiezen daarom voor circulair denken, ontwerpen en produceren. Kies jij ook voor een mooie(re) wereld? Kies dan vandaag nog voor circulair meubilair uit onze ROOND-collectie. Dit is niet alleen voordelig voor de wereld, maar ook voor jezelf:

Voordelen voor de wereld:

  • Belast het milieu niet of nauwelijks.
  • Stimuleert de lokale economie.
  • Geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans zich te ontwikkelen.

Voordelen voor jezelf:

  • Meubilair van hoge kwaliteit.
  • Concrete en directe invulling aan de circulaire doelstellingen van je organisatie.
  • Functionele én esthetische meubelstukken.