ROOND®

ROOND®

Wij hebben hart voor mensen en materialen, en we worden blij van mooie dingen. Zo is ook de ROOND-collectie ontstaan: recht vanuit ons hart. Allereerst hebben we onze keten goed bekeken en geanalyseerd waar het anders moest en kon. We onderzochten naar welke producten veel vraag is en hoe de afvalstromen in onze branche zich ontwikkelen. Van daaruit hebben we, samen met onze partners, nieuwe meubelstukken en elementen ontworpen en gemaakt. Deze interieurstukken noemen we onze ROOND-collectie. ROOND tovert bij ons een glimlach op ons gezicht. Van oor tot oor.

Bij de totstandkoming van de ROOND-collectie laten we ons inspireren door onze golden circle:

Why?

Wij geloven dat we de wereld een beetje mooier en beter kunnen maken.

How?

De impact van onze producten en processen op de wereld is minimaal en gemaakt van afval. Wat wij zien als een duurzame grondstof.

What?

Wij ontwerpen, maken en verkopen circulair en duurzaam meubilair.

Hoezo ROOND?

Met ROOND is de cirkel weer ROND. We creëren, gebruiken en hergebruiken. ROOND staat dan ook voor circulair, duurzaam meubilair dat we bovendien lokaal ontwerpen en produceren. Met ROOND zorgen we ervoor dat de impact van het geproduceerde meubilair zo min mogelijk invloed heeft op het milieu én een positieve invloed heeft op de mens. Bijvoorbeeld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te betrekken in het productieproces.

Meer weten of meedoen?

Elke dag brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee. Zo bekijken we momenteel hoe we ons proces nóg beter kunnen inrichten. En we blijven onze circulaire productlijn uitbreiden met nieuwe meubelstukken. Benieuwd naar onze plannen en/of ideeën? Dat begrijpen we! Neem contact met ons op en Henk praat je graag bij over de mogelijkheden. Want duurzaam doen we samen.

Partners

Om de circulaire transitie mogelijk te maken werk je samen. Dit doen wij met onze vast partners.